Qui som

La Unió de Grups Excursionistes Llibertaris (UGEL) es una federació de grups de muntanya que té com a objectius fomentar la pràctica de l’excursionisme i de tots els esports que es realitzen a la muntanya, així com fomentar el respecte i la protecció del medi natural.

Formen part de la UGEL diversos grups del territori català, que s’organitzen de forma autònoma duent a terme diferents activitats i disciplines esportives. La federació no disposa de seu social, pel que la seva activitat es desenvolupa periòdicament a les instal·lacions dels seus grups associats.
A la nostra publicació trimestral ‘L’Isard Negre’ trobaràs tota la informació de les activitats que es realitzen a la UGEL així com informació d’ interès al voltant del mon de la muntanya. La Federació també disposa de blog i pàgina a les xarxes socials (facebook). 
Ser soci/sòcia de la UGEL implica alguns avantatges, com preus reduïts als nostres cursos i descomptes en el nostre marxandatge. A més, cada trimestre rebràs l’Isard Negre en format digital on estaràs informat de tot el que passa a la federació.

La UGEL no forma part de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, hegemònica en l’ àmbit muntanyenc català. Ens inspira l’autogestió i l’assemblearisme a nivell organitzatiu i el nostre esperit no competitiu. No rebem subvencions ni treballem amb empreses que mercantilitzen els espais comuns.
Treballem per ser una alternativa real a l’hegemonia de la FEEC impulsant la creació de nous grups i col·laborant amb els ja existents. Així mateix, estem treballant per donar cobertura als nostres socis amb una assegurança específica per a les nostres activitats.

Unió de Grups Excursionistes Llibertaris
A les muntanyes des de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario