Que fem


Com a entitat afí al moviment llibertari, la UGEL organitza xerrades, sortides divulgatives, campanyes de conscienciació, rutes per la recuperació de la memòria històrica, entre d’altres. 

En l’oferta d’activitats hi pot participar tothom, però us animem a fer-vos socis i sòcies de la UGEL per fer possible el manteniment i creixement de l’organització. Creiem en l’autogestió com a model per a seguir duent a terme les nostres activitats. 


La UGEL, ens els seus primers anys de funcionament ha activat campanyes per la supressió de les creus als cims, per la recuperació de la memòria històrica en general i la dels maquis en particular. Ens trobem en tràmits per la gestió del GR-179, de 150km de recorregut i que s’estén des de Manresa fins a l’Estat Francès, resseguint el que va ser durant molts anys la ruta emprada pels maquis per moure´s dins la clandestinitat.
Organitzem un cop l’any la ‘trobada-homenatge als maquis’ a Castellnou de Bages, en record i homenatge a en Ramón Vila Capdevila ‘Caracremada’.

La UGEL du a terme diferents activitats a la muntanya, des d’excursions familiars a sortides alpines. Així com escalada, vies ferrades, BTT o rutes per córrer per muntanya.

Et convidem a formar part de la nostra federació a través del grup que millor et convingui. Seràs part d’una organització horitzontal, autònoma i activista que busca realitzar activitats a la muntanya des de la cultura, el record i el respecte per la natura.