Qui som

La Unió de Grups Excursionistes Llibertaris (UGEL) es una federació de grups de muntanya d'àmbit català i d'inspiració anarquista, que té com a objectius fomentar la pràctica de l’excursionisme i d'altres esports que es realitzen a la muntanya, així com fomentar el respecte i la protecció del medi natural.

La federació no disposa de seu social, pel que la seva activitat es desenvolupa periòdicament a les instal·lacions dels seus grups associats.
  
Ser soci/sòcia de la UGEL implica alguns avantatges, com preus reduïts als nostres cursos i descomptes en el nostre marxandatge. A més, esporadicament rebràs l’Isard Negre en format digital per estar informada de tot el que passa a l'associació. 

Els nostres grups s'organitzen de forma autónoma i assambleària. Les nostre activitats s'inspiren en l'esport llibertari, es a dir, esport col.laboratiu i no competitiu. No rebem subvencions ni treballem amb empreses que mercantilitzen els espais comuns. 

Treballem per ser una alternativa real a l’hegemonia de la FEEC impulsant la creació de nous grups i col·laborant amb els ja existents. 
Et convidem a formar part de la nostra associació i de participar als nostres projectes i activitats. 
Salut i muntanya!

Unió de Grups Excursionistes Llibertaris
A les muntanyes des de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario